آجیل و میوهها رو در این روزهای کرونایی چطور ضدعفونی کنیم؟
-نایلون یا جعبه آجیل و حتی خود آجیل می تواند منبع ویروس کرونا باشد.
-آجیل را بلافاصله پس از خرید مصرف نکنید، نایلون یا جعبه آن را با الکل اتانول ۷۰درصد کاملا صدعفونی کنید و چندین روز کنار بگذارید.
-قبل از مصرف، آجیل را در ماهیتابه یا قابلمه با حرارت زیاد به مدت چند دقیقه کاملا داغ کنید، دقت کنید تمام سطوح آجیلها داغ شده باشند.
کليه حقوق مادي و معنوي مطالب مندرج، براي سازمان نظام پزشکی خراسان رضوی محفوظ مي باشد.
طراحي و اجرا توسط سروش مهر رضوان