روزی چند بار باید وسایل شخصی و سطوح و دستگیره و... را ضد عفونی کنیم؟
پاسخ:در هر نوبت که دست به صورت و مخصوصا چشم،بینی،دهان نزدیک می شود قبلش باید دست با اب و صابون شسته باشد.
▫️ قانون کلی ورود به آشپزخانه پس از شستشوی دست با اب و صابون یا مایع ضدعفونی کننده رعایت شود.
▫️بهتر است دو نوبت در روز سطوح و دستگیره ها ی درب ها ،کمد ها،یخچال،اجاق گاز، شیرالات ،ظرف آشغال ،جا کفشی، صندلی و میز آشپزخانه، آیفون ،تلفن و هر چیزی که امکان
تماس دست با آن است.
ضدعفونی(الکل رقیق شده تا %70 و یا وایتکس رقیق شده) شود.
▫️چنانچه در محل کار و یا منزل از وسایلی (مانند لپ تاپ، کامپیوتر، ماوس و صفحه کلید و یا تبلت،کنترل تلویزیون و...) بصورت پرتکرار استفاده مینمایید هر روز آنها را یکبار قبل از
استفاده و یکبار بعد از استفاده با یک تکه پنبه آغشته شده به یک ماده ضدعفونی کننده (مانند الکل رقیق شده تا %70 و یا وایتکس رقیق شده) تمیز نمایید.
▫️بهتر است افراد خانواده کلیه وسایل شخصی مثل لیوان ،قاشق و چنگال را جدا کنند.
کليه حقوق مادي و معنوي مطالب مندرج، براي سازمان نظام پزشکی خراسان رضوی محفوظ مي باشد.
طراحي و اجرا توسط سروش مهر رضوان